Höst och mys…

Nyss hemkommen från en eftermiddag i Linköping. Lite shopping blev det samt en fika på Espresso House. Men det känns verkligen att hösten har kommit med stormsteg. Vindar som tar i och en himmel som inte är blå och klar utan lätt grå och lite trist.

Så därför är det extra skönt att komma hem. Kunna ta av sig kläderna för att sätta på sig något mer bekvämt som träningsbyxor och mjukistofflor. Att slå sig ner framför tv:n med ett glas vin och titta på elitseriehockeyn som har startat denna vecka. Att få gå runt och tända upp lite ljus och bara mysa med familjen.

När man tänker efter så kanske inte hösten är så dum, den har liksom sin charm den också. Den får oss i alla fall att inta en hög mysfaktor…

Så vänner. Tänd upp lite ljus. Ta er något gott och dricka, mys och njut av det faktum att det är höst.

/Kramis J

234

Annonser

3 kommentarer

Filed under Personligt, Ur en pappas perspektiv

3 responses to “Höst och mys…

  1. Ja okey då hösten är rätt ok. I alla fall nu, November brukar inte vara så kul. Men det är klart att om man fick vara hemma och mysa hela November så skulle den också vara rätt ok.
    Trevlig Höst på dig.

  2. Ewa

    Visst är det som du säger, det blir vad man själv gör det till. Man kan huttra och morra eller ta på sig en filt, tända ljus och mysa. Varje årstid har sin charm. Jag skulle bli less på strålande sol varje dag eller regn och rusk hela tiden. Omväxling förnöjer. Snart nalkas Advent. En stor favorit för mig i väntan på julen. Julen som jag älskar, och sedan går vi mot ljusare tider igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s